Tuesday, July 31, 2012

TRANSFORMERS SUNSTREAKER FEAT DODGE VIPER BTA02

 Selain meminati jam tangan ,aku juga adalah pengumpul/kolektor transformers.Oleh kerana dah tak muat display kabinet maka satu lagi item kesayanagn aku yg amat rare dipasaran Malaysia harus dilepaskan bg memberi laluan item aku yg lain menghuni display kabinat aku tu.
Satu lagi collectors item bagi peminat/kolektor transformers.Ianya keluaran Takara edisi terawal sebelum bergabung dengan Tomy yang sekarang dikenali sebagai Takara Tomy.Ini adalah siri ke-2 dalam kumpulan Binaltech dimana siri pertama adalah kereta polis jepun Subaru Impreza.
 Apa yg menariknya tentang item ini ialah ianya didatangkan dengan patung kecil (Junko) yg boleh dimasukkan kedalam kereta selain ianya berdiri.
Keluaran ini amat jarang dipasaran Malaysia .Ianya banyak utk pasaran Jepun.Package didatangkan dengan manual kad dan dokumen2 yg dicari oleh collectors semuanya dalam bahasa Jepun.Item ini amat sesuai utk peminat Transformers kerana ianya keluaran terawal Takara dan ianya pernah terjual di Ebay oleh seller Jepun  sekitar RM 500-RM 600.

Sold to (En. Norazam Azrin dari Shah Alam)

No comments:

Post a Comment